Meebouwen!

Kom jij/komen jullie met ons meebouwen, leven en groeien? Aanmeldformulier vind je onderaan de pagina, graag alle informatie goed doorlezen. 

Kijk jij ernaar uit om samen met ons op een prachtige historische boerderij je handen uit de mouwen te steken en waar je tegen kost en inwoning mag wonen?

We hebben plek voor 6 meebouwers tegen kost en inwoning! Waarvan 4 plekken in onze mooie huisjes en 2 camperplekken voor jouw eigen camper.

3 jaar geleden begonnen wij met een droom, namelijk een plek voor leven in verbinding met jezelf, de ander en de natuur. Vanuit gelijkwaardigheid en hartgedragen, zonder winstoogmerk, om nog oneindig veel generaties door te geven.

En nu is het zover! Na een periode van 2,5 jaar voor alle vergunningen en financieringen starten wij 1 maart met het bouwen van:

* 7 woningen(waarvan 4 hart en ziel huisjes)in de boerderij, 1 hectare aan te leggen permacultuur landschap, ontmoetingsruimte, ambachtenwerkplaats, atelier, moestuin, yurt, historisch bakhuisje en minicamping met 6 tentplekken en 2 camperplaatsen.

We gaan dus de komende 2 jaar verbouwen en hebben plaats voor 6 meebouwers in onze community die tegen kost en inwoning deze plek met ons mee bouwen tot wat het mag worden.

Wat vragen wij?
* We gaan gezamenlijk 4 dagen per week bouwen aan het project onder begeleiding van Roel, onze bouwbegeleider. We bouwen van ongeveer 8.30 – 17.00.
* We bouwen op di, wo, do en vr. De overige dagen ben je vrij om zelf in te vullen.
* Onze voorkeur gaat uit naar meebouwers die minimaal 2-3 maanden willen meebouwen.
* Je zorgt zelf voor veiligheidsschoenen, voor alle overige PBM zorgen wij.
* Je hebt een eigen aansprakelijkheidsverzekering, wij zijn voor alle overige zaken goed verzekerd.
* Je hebt 2 rechterhanden en houdt van aanpakken.

Je krijgt daarvoor in ruil:
* Onderdak in 1 van onze mooie hart en ziel huisjes die je maximaal met zn 2en deelt. Ieder heeft een eigen slaapkamer, de woonkamer/keuken en badkamer deel je dus met zn 2en. OF een camperplaats voor jouw eigen camper (we hebben 2 camperplekken beschikbaar)
* 3 vegetarische, biologische maaltijden per dag.
*een periode meeleven in onze community en vanalles leren en samen uitwisselen over bouwen, communityleven, permacultuur, bouwen enz.
* een heleboel gezelligheid, kampvuurtjes, mooie sharings, muziek maken enz. als je zin hebt natuurlijk 🙂

We kijken er naar uit om deze bijzondere tijd samen te gaan beleven!

Opgeven kan met behulp van het formulier hieronder, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Heb je nog vragen?
Stuur een mailtje naar welkom@leefengroeihoeve.nl