Investeer & word deelgever

Word deelgever van woon, zorg en natuurboerderij: de Leef en Groei Hoeve en laat samen met ons en alle andere deelgevers zien dat we er eigenhandig voor kunnen zorgen dat we een mooie en gezonde wereld achterlaten voor alle generaties na ons.

Voor het aanmeldformulier naar beneden scrollen!

Hoe word je deelgever?
Meld je hieronder aan via het aanmeldformulier.
Leen ons een zelfgekozen bedrag (veelvoud van 250 euro ivm administratie) voor een looptijd van maximaal 2 jaar en ontvang 3% jaarlijkse rente. Deze kan je zelf ontvangen of doneren aan een van onze projectpartners.

Met deze crowdfunding actie kopen wij de boerderij aan en nemen als leden zelf het hoogrisico geld op ons. Op deze manier blijft er niks aan de strijkstok hangen, kan het geld na 2 jaar weer terug naar iedereen en hebben we meerwaarde kunnen creëren voor de deelgevers zelf of onze projectpartners. Voor de bouwfase hebben wij al een toezegging van de duitse GLS bank, die de crowdfunding inleg dan over zal nemen. Hieronder kun je alles vinden, het regelement, de veelgestelde vragen, begroting en het projectplan.

De Leef en Groei Hoeve zal voor altijd een inspirerende plek zijn en blijven op het gebied van people care, earth care en fair share.
Doe je mee?

De veel gestelde vragen kan je hier vinden.