Investeer & word Deelgever

Dankjewel voor je interesse om mee te doen aan de Leef en groei hoeve als deelgever/investeerder. Samen maken we van de Aarde een mooiere plek om door te geven! Voor aanmeldformulier, reglement, faq en begroting naar beneden scrollen!

Voor het aanmeldformulier, reglement, veelgestelde vragen en begroting naar beneden scrollen!

Wil je eerst even contact met ons? Of is er voor jou iets anders nodig om mee te doen?
Mail naar investeer@leefengroeihoeve.nl of bel 0610802860!

Met deze crowdlending actie verbouwen wij de boerderij, creëren we 7 huurwoningen (3 vastehuurwoningen en 4 hart en ziel woningen), een werkplaats, atelier, ontmoeting en bewaren en restaureren we het cultureel, historische erfgoed. Daarnaast zijn we een leer en groei atelier voor de nieuwe wereld en nieuwe economie waarbij wonen, voedsel en zorgen voor elkaar vrij van winst wordt gemaakt en we van welvaart (economische groei) naar welzijn gaan en hoe we weer in verbinding en balans met de natuur gaan leven. Deze crowdlending voorziet in de benodigde kosten naast onze eigen ledeninleg en wordt terugbetaald met onze huurinkomsten.

Meedoen is mogelijk op 2 verschillende manieren :
1. aan de certificaten actie, zie alle informatie en inschrijven hieronder
2. als impact investeerder, mail of bel ons als je graag mee wilt doen met een bedrag boven 200.000 euro. We kunnen hiervoor een rente van 2% betalen met een aflossing van 2,4 % en een looptijd van 30 jaar.

Hieronder kun je alle informatie vinden: het reglement, de veel gestelde vragen, begroting en het nieuwste projectplan.

Hoe word je deelgever?
Meld je hieronder aan via het aanmeldformulier.
Leen ons een zelfgekozen bedrag (veelvoud van 250 euro, ivm administratie) voor een looptijd van 5-10 jaar en ontvang 2% jaarlijkse rente. Deze kan je zelf ontvangen of (deels) doneren aan een van onze projectpartners.

De veel gestelde vragen kan je hier vinden.

Misschien heb jij nog iets anders nodig om mee te doen? Of zou je graag een andere uitwisseling willen voor je investering? Of heb je nog vragen? Voel je welkom om te bellen naar 0610802860 of te mailen naar investeer@leefengroeihoeve.nl

Meedoen? vul onderstaand formulier in, je ontvangt dan een mailtje met het rekeningnummer waar het bedrag naar overgemaakt worden. Zo snel mogelijk ontvang je via de mail een bewijs van inschrijving met het bedrag en de nummers van de aangeschafte certificaten.