–>Hoeve Herfstvakantie<--

Van 18 tot en met 30 oktober stellen wij de Leef en Groei Hoeve open voor iedereen die zin heeft in een leuke, zinvolle tijdsbesteding in de herfstvakantie.
2 weken van verbinding met jezelf, de ander en de natuur!
Hieronder vind je alle info en een invulformulier om te laten weten of je komt.

Samen klussen, of liever een klus alleen, koken, vuur maken en genieten.
In de Hoeve Herfstvakantie is overal ruimte voor, maar vooral om elkaar te ont-moeten, inspireren en ondertussen een heleboel leuke klussen gedaan te krijgen op de Hoeve. En als jij een goed idee hebt voor een activiteit is dat heel erg welkom, samen creëren we een mooie herfstvakantie. Er zal een krijtbord staan waarop iedereen activiteiten kan schrijven met datum en tijdstip erbij. Alles wat spontaan opkomt is natuurlijk ook heel erg welkom.

Op de Leef en Groei Hoeve is ons motto:
‘Ja voelen – Ja zeggen – Ja doen’
‘Nee voelen – Nee zeggen – Nee doen’
Wees vooral jezelf en volg je hart (want dat klopt;))

Wij verzorgen de slaapplaatsen, koffie/thee/water en het avondeten, in ruil daarvoor help je ons mee om de Hoeve nog mooier te maken, op deze manier willen we graag delen in overvloed.

Elke ochtend om 10.00 is er een openingsrondje en wordt geïnventariseerd welke klussen/activiteiten er zijn en wie waar zin in heeft. Een dagje of moment voor jezelf nemen is natuurlijk ook helemaal ok.

Of je nou 1 dagje of 2 weken of alles er tussen in wilt komen, alles is mogelijk. Je kunt natuurlijk komen kamperen met je eigen kampeermiddel. We hebben ook binnenslaapplaatsen voor wie dat liever wil:

  • 3 kamers met een tweepersoonbed
  • 6 kleine kamertjes waarbij je zelf luchtbed, matjes oid meeneemt.
  • een warme woonkamer die als slaapzaal kan dienen.

Let op: het is allemaal back to basic, een eigen slaapplek voor jezelf, of jouw gezin, zal nog wel lukken, maar de overige ruimtes worden gedeeld, zoals badkamers, toilet, keuken enz. 🙂 Corvee taken delen we samen.

Kinderen zijn heel erg welkom, ze kunnen mee klussen, lekker spelen of de dieren verzorgen. Ouders/verzorgers blijven uiteraard wel zelf verantwoordelijk voor hun kids. Voor de rustzoekers onder ons is er meer dan genoeg ruimte op de hoeve om even een rustig plekje op te zoeken als het te druk wordt.