Hart en Ziel Huisjes

Momenteel is de Leef en Groei Hoeve in verbouwing, wij stellen daarom de Hart en Ziel Huisjes (inclusief maaltijd) kosteloos beschikbaar voor mensen die een periode willen meebouwen. Kijk hier voor meer informatie daarvoor. 

* Aanmeldformulier onderaan de pagina*

Wil jij wonen op een prachtige plek, in verbinding met jezelf, de ander en de natuur?

Op de Hoeve hebben we 3 Hart en Ziel Huisjes. Voor maximaal 6 maanden, kan je hier tot rust komen, tot jezelf komen, op een prachtige plek in een fijne community, waar je uitgenodigd wordt om jouw ja’s en nee’s te volgen.

Vind je het leuk om samen dingen te doen en mee te bouwen en creëren, dan ben je van harte welkom.
Liever op jezelf en in alle rust creëren, genieten of bijkomen en herstellen? Ook helemaal prima.

Alle bewoners op de Hoeve betalen 808 euro kale huur (dit is onder de huursubsidie grens). Daarbij komt een bijdrage van gas, water en licht. De huur inkomsten van de hart en ziel huisjes en die van de vaste woningen zorgen er samen voor dat we de vaste lasten van deze plek kunnen betalen, non profit. 

Inschrijven en huursubsidie ontvangen is mogelijk!

We gaan de boerderij nog verbouwen, tot die tijd hebben we 6 sfeervolle huisjes neergezet. De hart en ziel huisjes bevinden zich aan de achterkant van de historische schuur, bij de kastanje boom.
Je hebt dus een volledig eigen huisje tot je beschikking met 3 slaapkamertjes, een woonkamer met keukentje en badkamer.
In de boerderij zijn een gezamenlijke woonkamer, keuken en kantoor. In het weiland staat een prachtige Mongoolse yurt en in het binnenhof is een vuurplaats.
Op het terrein zijn verschillende fijne plekjes om te zijn.

We hebben op de Hoeve allerlei aanbod waar je aan mee kunt doen, als je dat voelt, bijvoorbeeld de tuin en thee ochtenden en de klus en kook dagen.

Ook is er de mogelijkheid om mee te bouwen aan onze plek, elke 2 weken is er een hoeve overleg waar jij jouw ideeën en voortellen kunt doen, die we met de consent methode behandelen.

En nogmaals, kom jij deze periode vooral voor jezelf en wil je vooral op jezelf zijn is dat helemaal oke, niks moet, veel mag.

** Let op, de bevestiging van je inschrijving kan terecht komen in de Spam van je inbox!