De yurt

Op een rustige, open plek in onze weide omringt met groen staat onze yurt. Buiten fluiten de vogels en binnen is het ingericht met zorg, rust en ruimte voor wie jij bent. Er is een bijzondere, lichte sfeer met een houtkachel en een prachtig rond raam in de nok.

Hier kan je even helemaal terug komen bij jezelf. Het is de ideale locatie voor een vrouwen- of mannencirkel, meditatie groep, (stilte) retraite, yoga, trainingen, workshops en coaching .

Bij de Yurt kan gebruik gemaakt worden van het compost toilet. In de yurt is een jerrycan aanwezig zodat bij het buitenkraantje water gehaald kan worden. Ook aanwezig: stroompunt, een waterkoker, kopjes en afwasbenodigdheden.

Wil jij de yurt, op donatiebasis, gebruiken voor jouw mooie aanbod?
Vul onderstaand formulier in en je krijgt van ons zsm een reactie.

**Wil jij een gratis evenement aanbieden passend bij onze visie? De Leef en Groei Hoeve ondersteunt dit graag, vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

** Let op, de bevestiging van je inschrijving kan terecht komen in de Spam van je inbox!

.

 

de traditonele mongoolse yurt (ger) is een prachtig voorbeeld van een duurzaam en circulair ontwerp en helende architectonische vorm. In de gehele yurt zijn alleen natuurlijke materialen gebruikt.