Investeer & word Deelgever

Dankjewel voor je interesse om mee te doen aan de Leef en groei hoeve als deelgever/investeerder. Samen maken we van de Aarde een mooiere plek om door te geven! Voor aanmeldformulier, reglement, faq en begroting naar beneden scrollen!

Voor het aanmeldformulier, reglement, veelgestelde vragen en begroting naar beneden scrollen!

Wil je eerst even contact met ons? Of is er voor jou iets anders nodig om mee te doen? Bijvoorbeeld een andere uitwisseling dan rente? kamperen, de yurt gebruiken of een ander idee?
Mail naar investeer@leefengroeihoeve.nl of bel 0610802860!

Met deze crowdlending actie verbouwen wij de boerderij, creëren we 7 huurwoningen (3 vaste huurwoningen en 4 hart en ziel woningen), een werkplaats, atelier, ontmoeting en houden we de cultureel, historische waarde in stand. Deze crowdlending voorziet in de benodigde kosten, naast de inleg van de GLS bank, subsidies en onze eigen ledeninleg.

Op deze manier blijft er zo weinig mogelijk aan de strijkstok hangen, kan het geld na 5-10 jaar weer terug naar iedereen en hebben we overvloed kunnen creëren voor de deelgevers zelf en/of onze projectpartners.

Hieronder kun je alle informatie vinden: het reglement, de veel gestelde vragen, begroting en het nieuwste projectplan.

Hoe word je deelgever?
Meld je hieronder aan via het aanmeldformulier.
Leen ons een zelfgekozen bedrag (veelvoud van 250 euro, ivm administratie) voor een looptijd van 5-10 jaar en ontvang 2% jaarlijkse rente. Deze kan je zelf ontvangen of (deels) doneren aan een van onze projectpartners.

De veel gestelde vragen kan je hier vinden.

Laatste update van de zonnebloem was op 28-4-23

Misschien heb jij nog iets anders nodig om mee te doen? Of zou je graag een andere uitwisseling willen voor je investering? Of heb je nog vragen? Voel je welkom om te bellen naar 0610802860 of te mailen naar investeer@leefengroeihoeve.nl

Meedoen? vul onderstaand formulier in, je ontvangt dan een mailtje met het rekeningnummer waar het bedrag naar overgemaakt worden. Zo snel mogelijk ontvang je via de mail een bewijs van inschrijving met het bedrag en de nummers van de aangeschafte certificaten.