Camping

In slaap vallen bij het geluid van de vogels, op het terrein van de historische boerderij.

‘s ochtends een lekker stokbroodje eten voor je tent terwijl de kinderen spelen onder de kastanjeboom of bezig zijn met de dieren. Een verblijf op onze mini natuur camping brengt je terug in verbinding met jezelf, de ander en de natuur.

Onze camping is heel kleinschalig, offgrid en back to basic ingericht met 6 tentplaatsen en 2 camperplaatsen. Er is een sanitair gebouw met toiletten en douches, een schuilplaats voor natte dagen, een vuurplaats en er zijn heerlijke, sfeervolle speelplekken. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van alle overige faciliteiten zoals de ontmoeting/atelier, werkplaats de ambacht en het gehele landschap.

We creëren heel graag samen met onze gasten een fijn verblijf, we bieden mooie activiteiten aan, passend bij onze visie (denk aan: (kinder)yoga, wandelingen, muziek maken, kampvuur en spelletjes) maar nodigen ook onze gasten uit om initiatief te nemen en iets leuks op het bord te schrijven om samen te doen.

Als je wilt natuurlijk… want heerlijk in de hangmat liggen en een boek lezen, of met je gezin op pad is soms precies waar je zin in hebt.

Ook is dit een plek om tot rust te komen, in verbinding met jezelf, de ander en de natuur.

Niks moet.. veel mag!