Ontmoeting, Atelier en Werkplaats

de Ontmoeting
Door de poort gelopen aan de rechterkant, in de oude varkensstal die aan de historische poort vast zit, komt de Ontmoeting. Een ontmoetingsruimte waar iedereen welkom is, een veilige haven waar mensen van de hoeve zelf, maar ook uit de omgeving anderen kunnen ontmoeten en samenkomen. En allerlei mooie verbindingen kunnen ontstaan. In deze ruimte zal een lange tafel, zitplek bij de houtkachel en keuken aanwezig zijn.

Atelier
Tevens wordt deze ruimte en de ruimte erachter gebruikt als shared space atelier, een groeiplaats voor creativiteit en kunstenaarsschap. Kosteloos en/of op donatiebasis, met kasten vol duurzame, creatieve materialen en een inspirerende omgeving. Voor alle kunstenaars, jong en oud, die vanuit hart en ziel willen creeeren.

werkplaats de Ambacht
Met je handen bezig zijn is helend, door de inrichting van de huizen in onze huidige maatschappij is er nauwelijks plek meer om te handwerken en klussen. Terwijl met hart en handen iets creeeren voor vele mensen heel erg helend is. Wij willen onze Ambacht openstellen voor iedereen die met zijn/haar handen iets moois wil creeren, of het nou met hout, vlechtmateriaal, ijzer of ander materiaal is, alleen of samen. Of mee klussen op de boerderij zelf. Bij ons ben je welkom. Ook om oude ambachten weer nieuw leven in te blazen.